Login

In een paar stappen:

Sla je nieuwe klanten aan de haak. Start net als duizenden anderen uw Facebook shop

 

 • Uw webwinkel waar uw klanten zijn

  Finkel is een online winkelsysteem, dat het mogelijk maakt uw winkel op Facebook te starten. Ook kunt u een constante productfeed en berichtenfeed op Twitter en Facebook genereren. Open meerdere vestigingen van uw webwinkel op Facebook of op uw bestaande domeinnaam.


 • Zet uw merk en producten weer op de kaart!

  Start je winkel

  Er zijn ~7 miljoen Nederlandse Facebook gebruikers Dagelijks wordt 2-3uur Facebook gebruikt Met een Facebook winkel genereert u loyale klanten Snelle groei van naamsbekenheid en klantenbestand Jaarlijks stijgt de omzet uit online verkopen met 10%


 • Eenvoudig en kosteneffectief winkelsysteem

  Eenvoudig meerdere Facebook shops beheren vanaf een dashboard. Of dit nu een Facebook shop, een webwinkel of het delen van uw producten op Facebook en Twitter. Producten kunnen worden gekocht met alle bekende betaalmogelijkheden. Een full service dienst, tegen scherpe tarieven en maandelijkse opzegbaar.


 • Succesvol met onze krachtige verkooptools

  Produckortingen, Dagaanbiedingen, Betalen met Likes, I Like korting, onze webshops hebben het allemaal. Eenvoudige en zeer doeltreffende verkoopmiddelen die u helpen uw omzetdoelstellingen echt te realiseren. Probeer onze Facebook shop u en wordt overtuigd van de kracht van het nieuwe winkelen.


Een greep uit onze klanten